Wednesday, February 16, 2011

Design Blog Paling Kreatif


Salam semua, hari ni aku takde idea nak tulis entri apa, entah ke mana hilang semua idea2 tu, huhu. So kali ni just nak kongsi dengan korang semua berkenaan design blog yang baru sebentar tadi aku terjah. Blog ni memang antara blog yang paling kreatif dan sempoi yang pernah aku tengok. Bermula dari header blog dan susunan entri yang kemas. Bagi aku, pendek kata sedap mata memandang.

Blog ni pun bagus untuk sesiapa yang baru2 nak belajar cara2 nak design sesuatu menggunakan photoshop. Banyak juga tutorial dan tips yang di ajar dalam blog ni. Malas nak ulas lebih panjang, kang ada yang bosan pulak, miahaha. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal blog ni, meh kita ramai2 usha blog ni> wanhazel.blogspot.com

p/s: best kalau dapat design blog sendiri;p

8 comments:

Rozuan Ismail said...

smart tol..langsung tak reti nak wat header..haish..

zul said...

@Rozuan Ismail

aku pun sama bro..buat header pun simple2 jer..

Hayati Hamzah said...

owh sedih sy pakai header yg sedia ada je T__T

Wan_hazel said...

wahwah...ade yg review blog wan lah..tengs zul//

zul said...

@Hayati Hamzah

ok la tu hayati...simple n kemas..hehe..

zul said...

@Wan_hazel

same2..nice blog wan:)

amry said...

perghhhh...memang sempoi la design2 dia...aku buta Adobe Photoshop. hehe

zul said...

aku pun dulu buta photoshop gak..memang tak reti langsung.baru2 je pandai sikit2 guna photoshop nih..hehehe..