Thursday, September 8, 2011

"Family Reunion" Hari Raya Aidilfitri 2011


Assalam,

Firstly aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua. walaupun ramai yang sudah kembali bertugas, tapi 'mode' raya tu masih lagi ada kan...hehe. Ni pun baru balik dari rumah terbuka rakan sekerja my wife. Ada tak sesiapa yang buat 'Family Reunion' raya tahun ni?. Pic kat atas diambil semasa hari keluarga yang diadakan pada raya ke 5 kat kampung aku.

Alhamdulilah majlis berjalan dengan lancar biarpun sederhana dan kepanasan dibawah khemah..hehe. Dapat juga tengok keluarga yang sebelum ni tak pernah jumpa langsung. :)





1 comment:

Nia Kmj said...

followed... :) follow me back :D @ ---> mencarinuryangesa.blogspot.com